بهگزارش میراثآریا بهنقلاز روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان جنوبی، جواد قناعت روز پنجشنبه ۱۳ مهر 1402 در پایان سفر به شهرستان طبس اظهار کرد: استان خراسان جنوبی جزو استانهای با قدمت و با اصالت است که تعداد آثار باستانی به ثبت رسیده استان در فهرست جهانی، مبین این موضوع است.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی جزو استانهای دوم یا سوم کشور به لحاظ تعداد آثار به ثبت رسیده در یونسکوست، افزود: اینکه آثاری ثبت فهرست جهانی میشود به راحتی مقدور نیست.
قناعت با ذکر این نکته که در بحث انتخاب یک اثر در فهرست آثار جهانی شاخصهایی مدنظر است، تصریح کرد: در اجلاسیه یونسکو که با حضور کشورهای مختلف برگزار میشود، در کنار موضوعات فنی، مسایل سیاسی هم تأثیرگذار است.
او ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران تحریم است و آثار تحریم را ما در یونسکو هم شاهدیم، کشورهای دیگر آثار خود را با تخفیف به ثبت میرسانند اما ایران ظرفیتهای خوب، با سابقه و با پیشینه غنی دارد که کمتر مورد توجه قرار میگیرد.
استاندار با اشاره به ظرفیتهای گردشگری جهانی استان از جمله قنات بلده، باغ اکبریه، بیابان لوت، روستای خراشاد، ژئوپارک طبس، افزود: چهار کاروانسرا در استان ثبت جهانی شده که سه کاروانسرای خان، ده محمد و چهل پایه ویژه طبس هستند.
قناعت متذکر شد: اینکه کاروانسرای رباط خان در یونسکو ثبت جهانی شده، برای معرفی استان و حضور گردشگران داخلی و خارجی و بالا رفتن اقتصاد مهم و یک ظرفیت است.
او با تأکید بر اینکه حمایتهای لازم از کاروانسراهای استان انجام میشود، اظهار کرد: کاروانسرا ششمین اثر ثبت جهانی استان است که جای تبریک دارد.
قناعت به تشریح برنامههای سفر خود پرداخت و خاطرنشان کرد:در این سفر از اولین بازارچه صنایع دستی شهرستان طبس بازید شد و مجتمع گردشگری ساباط ازمیغان هم به بهره برداری رسید که قطعاً باعث رشد و توسعه منطقه خواهد شد.
او ادامه داد: در حوزه زیرساختی و بانکی مشکلات مجتمع گردشگری ساباط طبس در استان پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما